1. Scan
Scan
Meat Guide Search
Köttguiden
Search
Menu
Scan MainNavigation
  • Styckdetaljer
  • Tillagningsmetod
  • Djurslag
  • Guider & Artiklar
  • Videos
  • Nöt
    • Oxkind
    • Högrev
    • Entrecôte
    • Ryggbiff
    • Oxfilé
    • Rostbiff
    • Ytter- & innanlår
    • Oxsvans
    • Rulle
    • Fransyska
    • Kållap / Flankstek
    • Bringa
    • Bog
    • Lägg
  • Gris
    • Griskind
    • Karré
    • Kotlettrad & Pluma
    • Fläskfilé
    • Rostbiff
    • Ytter- & Innanlår
    • Rulle
    • Fransyska
    • Fläsksida
    • Revbensspjäll
    • Bog
    • Lägg
  • Lamm
    • Lamm-entrecôte
    • Lammsadel
    • Innerfilé
    • Lammstek
    • Tunnbringa
    • Lammbringa
    • Lammbog
    • Lammlägg
  • Kalv
    • Kalvkind
    • Kalvhögrev
    • KALV-Entrecôte
    • Kalvkotlett
    • Kalvfilé
    • Rostbiff
    • Kalvytter- & innanlår
    • Kalvrulle
    • Fransyska
    • Tunnbringa
    • Kalvbringa
    • Kalvbog
    • Lägg
  • Gryta
  • Steka
  • Grilla
  • Ugn
  • Sous Vide
  • Nöt
  • Gris
  • Lamm
  • Kalv

grill11
guider

Grillguiden

I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar...

beefheader
guider

Tid- & temperaturguiden

Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?

kottkunskap hero
guider

Köttkunskap

Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?

korvinspo guide webb
guider

Korvguiden

I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker.

Till alla guider & artiklar

film2 oxfile
Köttguiden

Så tillagar du en magisk oxfilé

Här får du tipsen du behöver för att tillaga en magisk oxfilé.

film7 sida porchetta
Köttguiden

Imponera med en porchetta

Det italienska köket har bjudit på många favoriter genom åren och porchetta är en av dem.

film9 fransyska sondagsstek
Köttguiden

Bästa knepen till söndagssteken

Så lagar du en klassisk söndagsstek på fransyska med pressgurka och gräddsås

film3 entrecote
Köttguiden

Steka entrecôte, så här gör du!

Entrecôte – helt klart den styckdetalj med mest smak och karaktär.

Till alla videos
  • Styckdetaljer
    • Nöt
      • Oxkind
      • Högrev
      • Entrecôte
      • Ryggbiff
      • Oxfilé
      • Rostbiff
      • Ytter- & innanlår
      • Oxsvans
      • Rulle
      • Fransyska
      • Kållap / Flankstek
      • Bringa
      • Bog
      • Lägg
    • Gris
      • Griskind
      • Karré
      • Kotlettrad & Pluma
      • Fläskfilé
      • Rostbiff
      • Ytter- & Innanlår
      • Rulle
      • Fransyska
      • Fläsksida
      • Revbensspjäll
      • Bog
      • Lägg
    • Lamm
      • Lamm-entrecôte
      • Lammsadel
      • Innerfilé
      • Lammstek
      • Tunnbringa
      • Lammbringa
      • Lammbog
      • Lammlägg
    • Kalv
      • Kalvkind
      • Kalvhögrev
      • KALV-Entrecôte
      • Kalvkotlett
      • Kalvfilé
      • Rostbiff
      • Kalvytter- & innanlår
      • Kalvrulle
      • Fransyska
      • Tunnbringa
      • Kalvbringa
      • Kalvbog
      • Lägg
  • Tillagningsmetod
    • Gryta
    • Steka
    • Grilla
    • Ugn
    • Sous Vide
  • Djurslag
    • Nöt
    • Gris
    • Lamm
    • Kalv
  • Guider & Artiklar

    grill11
    guider

    Grillguiden

    I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar...

    beefheader
    guider

    Tid- & temperaturguiden

    Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?

    kottkunskap hero
    guider

    Köttkunskap

    Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?

    korvinspo guide webb
    guider

    Korvguiden

    I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker.

    Till alla guider & artiklar
  • Videos

    film2 oxfile
    Köttguiden

    Så tillagar du en magisk oxfilé

    Här får du tipsen du behöver för att tillaga en magisk oxfilé.

    film7 sida porchetta
    Köttguiden

    Imponera med en porchetta

    Det italienska köket har bjudit på många favoriter genom åren och porchetta är en av dem.

    film9 fransyska sondagsstek
    Köttguiden

    Bästa knepen till söndagssteken

    Så lagar du en klassisk söndagsstek på fransyska med pressgurka och gräddsås

    film3 entrecote
    Köttguiden

    Steka entrecôte, så här gör du!

    Entrecôte – helt klart den styckdetalj med mest smak och karaktär.

    Till alla videos
  • Köttguiden
    • Artiklar
      • 12 UTVALDA KÖTTIPS
      • SÅ FÖRVARAR DU DITT KÖTT
      • MÖRNING OCH METOD
      • SÅ PREPPAR DU DITT KÖTT
      • KÖTT OCH KLASSIFICERING
      • KÖTTKVALITET
      • BLI EN STYCKMÄSTARE PÅ NOLLTID
      • CHARK - LILLA CHARKSKOLAN
      • GRILL - BLI EN HÖJDARE PÅ HAMBURGARE
      • GRILL - BLI PROFFS PÅ GRILLAD FLÄSKKARRÉ
      • GRILL - GRILLA FLÄSKFILÉN RÄTT
      • GRILL - SÅ GRILLAR DU ENTRECÔTE
      • GRILL - SÅ GRILLAR DU OXFILÉN
      • GRILL - RÖK RÄTT PÅ GRILLEN
      • GRILL - MARINAD, GLAZE & RUBS
      • GRILL - GODA TILLBEHÖR TILL GRILLAT
      • GRILL - BARNSLIGT LÄTT GRILLANDE
      • PIZZA - TILLBEHÖR
      • PIZZA - VINTIPS
      • PIZZA - VÅR GUIDE TILL RIKTIGT BRA PIZZOR
      • KOREAN BBQ - BBQ OCH KÖTT
      • KOREAN BBQ - KOREAN FÖRSNACKS
      • KOREAN BBQ - SMÅRÄTTER
      • JUL - SÅ LYCKAS DU MED DEN PERFEKTA GRILJERINGEN
      • JUL - SÅ GÖR DU DINA KÖTTBULLAR TILL JULENS STORA SNACKIS
      • JUL - SÅ HÄR TILLAGAS REVBENSSPJÄLL FÖR FINSMAKARE
      • JULBORDET - TUR OCH RETUR
      • ELISABETH SVENSSON - LAMMEXPERT PÅ SCAN
      • VÅR STYCKMÄSTARE BENNY SNACKAR LAMM
      • GRISEN – TRADITION OCH HETASTE TRENDEN
      • KORV & CARVE
    • Metod
      • Gryta
      • Steka
      • Grilla
      • Ugn
      • Sous Vide
    • Djur
      • Nöt
      • Gris
      • Lamm
      • Kalv
    • Guider
      • Temperaturguiden
      • Grillguiden
      • Köttkunskap
      • Påskguiden
      • Julguiden
      • Korvguiden
    • Recept
  • Våra produkter
    • Bland- och nötfärs i smart förpackning
    • Carpe freezing diem
    • Falukorv
    • Hållbarhetsgrisen
    • Julskinkor
    • Korvmakarna
    • Köttbullar
      • Mamma scans köttbullar
      • Våra bästa köttbullar
    • Lufttorkat
    • Styckmästarens utvalda
    • Svensk Rapsgris
    • Vårt ekologiska sortiment
  • Om oss
  • Hållbarhet
  • Gårdsinitiativet
  • Faktakollen
    • För våra bönder
    • För dig
    • För djuren
    • För klimatet
    • Frågor & svar
  • Kontakt
    • Kontakta oss
    • Reklamationer

Sök recept

Måltidstyp

Säsong

Sökresultat

618 recept hittade.
  1. Pasta med stekt färskkorv, svamp & vitlök

    Pasta med stekt färskkorv, svamp & vitlök

  2. Korvfat med crudités på fänkål & hasselbackspotatis

    Korvfat med crudités på fänkål & hasselbackspotatis

  3. Carpaccio på skinka med baconmajonäs och äpple

    Carpaccio på skinka med baconmajonäs och äpple

  4. Ugnsbakad fläsksida med 3 sorters lök, majonäs och parmesan

    Ugnsbakad fläsksida med 3 sorters lök, majonäs och parmesan

  5. Rökt sidfläsk, bakat ägg, toppmurklor & sparris

    Rökt sidfläsk, bakat ägg, toppmurklor & sparris

  6. Lammstek Provencal

    Lammstek Provencal

  7. Råbiff Pelle Janzon

    Råbiff Pelle Janzon

  8. Pizza Bianco med salsicciafärs

    Pizza Bianco med salsicciafärs

  9. Tagliatelle med salsicciafärs, tomat, basilika och parmesan

    Tagliatelle med salsicciafärs, tomat, basilika och parmesan

  10. Pappardelle med tryffelsalami

    Pappardelle med tryffelsalami

  11. Lammstek Sous Vide

    Lammstek Sous Vide

  12. Lammracks  Sous Vide

    Lammracks Sous Vide

  13. Ädeloströra med lökkorv

    Ädeloströra med lökkorv

  14. Syrlig Waldorfsallad med enrisrökt korv

    Syrlig Waldorfsallad med enrisrökt korv

  15. Råstekt brysselkål med julskinka och rostade nötter

    Råstekt brysselkål med julskinka och rostade nötter

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • …
  • 42
  • Nästa
Laddar...
Scan

Våra produkter

  • Chark
  • Kött
  • Foodservice

Kontakt

  • Kontakta oss
  • Frågor & Svar
  • Reklamationer

Om oss

  • Alltid svenskt kött
  • Vår syn på hållbarhet
  • Jobba hos oss

Privacy

  • Integritetsmeddelande
  • Terms of Use
  • HKSCAN