julguiden

Fira en godare jul med Scan

Få mersmak på julen med Scan

För oss är julen matglädjens och de goda smakernas tid. Scan har varit en självklarhet på det svenska julbordet sedan 1899, och vi har över de senaste hundra åren samlat på oss kunskap som hjälper dig i julstöket och ser till att julmatens alla goda smaker verkligen kommer fram.

I Julguiden har vi samlat recept för traditionell och klassisk julmat men även goda alternativ till annorlunda julmat. Du hittar guider och inspiration för vilken julskinka du ska välja och för alla julens aktiviteter som julfest och julmingel.

Vi önskar dig en riktigt god och välsmakande jul!

SÅ GRILJERAR DU DIN JULSKINKA

Julskinkan har en traditionell och viktig plats på julbordet. Att griljera skinkan själv är inte svårt, det går att göra på så väl färdigkokt skinka som rimmad skinka, som du kokar och ugnsbakar skinkan själv.

Det vegetariska julbordet

Dagens julbord är fyllda med nytänkande och alternativ julmat med både vegetariska och veganska inslag och vad gör det om hundra år när allting kommer kring? Därför har vi på Scan både sett till att skapa produkter som så väl inspirerar till julstök och är ett efterlängtat inslag på det vegetariska julbordet. Våra nya goda vegoprodukter vegobullar, vegokorv och Julkryddad Vegobit är framtagna av svenska råvaror och ingredienser som passar perfekt in på både det klassiska så väl som det vegetariska julbordet. Kolla in alla våra recept och idéer!

Läs mer
Sortiment

VÅRA PRODUKTER