Julguiden

Scan har varit en självklarhet på det svenska julbordet sedan 1899
– det är vi väldigt stolta över.
Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vi önskar en riktigt god och välsmakande jul!

SÅ GRILJERAR DU DIN JULSKINKA

Julskinkan har en traditionell och viktig plats på julbordet. Att griljera skinkan själv är inte svårt. Det går att göra på så väl färdigkokt skinka som om du kokar eller ugnsbakar skinkan själv.

Sortiment

VÅRA PRODUKTER

Scan Julskinka 0199 K1
AVSNITT ETT

STYCKMÄSTARN BENNY VISAR HEMLIGHETEN BAKOM EN PERFEKT STYCKNING.

Lär dig stycka julskinkan enligt konstens alla regler. Vår styckmästare Benny Granqvist ger dig de allra bästa tipsen för hur du fixar julskinkan från grunden.

smaken av sverige

Bonden, styckaren & lärlingen

Med bonden, styckaren och lärlingen får du följa med på en resa genom Sverige. Det handlar om djur, om gårdar och passion.

till smaken av sverige

Bonden

Här börjar allt. Mår djuren bra, blir köttet bra.

Styckaren

  Köttspecialisten. Vårt proffs: från sena till ben.

Lärlingen

Nyfiken och medveten - här för att bli expert.