Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta, läs mer om HKScan's integritetsmeddelande. 

  1. Scan »
  2. Sök
Scan
Meat Guide Search
Köttguiden
Menu
Scan MainNavigation
  • Styckdetaljer
  • Tillagningsmetod
  • Djurkunskap
  • Videos
  • Nöt
    • Oxkind
    • Högrev
    • Entrecôte
    • Ryggbiff
    • Oxfilé
    • Rostbiff
    • Ytter- & innanlår
    • Oxsvans
    • Rulle
    • Fransyska
    • KÅLLAPP / FLANKSTEK
    • Bringa
    • Bog
    • Lägg
  • Gris
    • Griskind
    • Karré
    • Kotlettrad
    • Fläskfilé
    • Rostbiff
    • Ytter- & Innanlår
    • Rulle
    • Fransyska
    • Fläsksida
    • Revbensspjäll
    • Bog
    • Lägg
  • Lamm
    • Lamm-entrecôte
    • Kotlettrad
    • Innerfilé
    • Lammstek
    • Tunnbringa
    • Lammbringa
    • Bog
    • Lägg
  • Kalv
    • Kalvkind
    • Kalvhögrev
    • KALV-Entrecôte
    • Kalvkotlett
    • Kalvfilé
    • Rostbiff
    • Kalvytter- & innanlår
    • Kalvrulle
    • Fransyska
    • Tunnbringa
    • Kalvbringa
    • Kalvbog
    • Lägg
  • Gryta
  • Steka
  • Grilla
  • Ugn
  • Nöt
  • Gris
  • Lamm
  • Kalv
film2 oxfile
Köttguiden

Så tillagar du en magisk oxfilé

Här får du tipsen du behöver för att tillaga en magisk oxfilé.

film7 sida porchetta
Köttguiden

Imponera med en porchetta

Det italienska köket har bjudit på många favoriter genom åren och porchetta är en av dem.

film9 fransyska sondagsstek
Köttguiden

Bästa knepen till söndagssteken

Så lagar du en klassisk söndagsstek på fransyska med pressgurka och gräddsås

film3 entrecote
Köttguiden

Steka entrecôte, så här gör du!

Entrecôte – helt klart den styckdetalj med mest smak och karaktär.

Till alla videos
  • Styckdetaljer
    • Nöt
      • Oxkind
      • Högrev
      • Entrecôte
      • Ryggbiff
      • Oxfilé
      • Rostbiff
      • Ytter- & innanlår
      • Oxsvans
      • Rulle
      • Fransyska
      • KÅLLAPP / FLANKSTEK
      • Bringa
      • Bog
      • Lägg
    • Gris
      • Griskind
      • Karré
      • Kotlettrad
      • Fläskfilé
      • Rostbiff
      • Ytter- & Innanlår
      • Rulle
      • Fransyska
      • Fläsksida
      • Revbensspjäll
      • Bog
      • Lägg
    • Lamm
      • Lamm-entrecôte
      • Kotlettrad
      • Innerfilé
      • Lammstek
      • Tunnbringa
      • Lammbringa
      • Bog
      • Lägg
    • Kalv
      • Kalvkind
      • Kalvhögrev
      • KALV-Entrecôte
      • Kalvkotlett
      • Kalvfilé
      • Rostbiff
      • Kalvytter- & innanlår
      • Kalvrulle
      • Fransyska
      • Tunnbringa
      • Kalvbringa
      • Kalvbog
      • Lägg
  • Tillagningsmetod
    • Gryta
    • Steka
    • Grilla
    • Ugn
  • Djurkunskap
    • Nöt
    • Gris
    • Lamm
    • Kalv
  • Videos
    film2 oxfile
    Köttguiden

    Så tillagar du en magisk oxfilé

    Här får du tipsen du behöver för att tillaga en magisk oxfilé.

    film7 sida porchetta
    Köttguiden

    Imponera med en porchetta

    Det italienska köket har bjudit på många favoriter genom åren och porchetta är en av dem.

    film9 fransyska sondagsstek
    Köttguiden

    Bästa knepen till söndagssteken

    Så lagar du en klassisk söndagsstek på fransyska med pressgurka och gräddsås

    film3 entrecote
    Köttguiden

    Steka entrecôte, så här gör du!

    Entrecôte – helt klart den styckdetalj med mest smak och karaktär.

    Till alla videos
  • Köttguiden
    • Metod
      • Gryta
      • Steka
      • Grilla
      • Ugn
    • Djur
      • Nöt
      • Gris
      • Lamm
      • Kalv
  • Våra produkter
  • Recept
  • Sök
  • Om oss
    • Våra bönder
      • Bärnagården
      • Esplunda Gård
      • Evertsholm
      • Halla gård
      • Möllentorp
      • Russelbacka
      • Skarsvad
      • Sundby
      • Härlingstorp
      • Sörby
    • Faktakollen
    • 4 anledningar att välja svenskt kött
  • Kontakta oss
    • Reklamationer
    • Vanliga frågor med svar
  • Smaken av Sverige
  • Kunskap
    • 12 UTVALDA KÖTTIPS
    • BARNSLIGT LÄTT GRILLANDE
    • BLI EN HÖJDARE PÅ HAMBURGARE
    • BLI PROFFS PÅ GRILLAD FLÄSKKARRÉ
    • DEN MÄKTIGA KORVEN
    • GODA TILLBEHÖR TILL GRILLAT
    • GRILLA FLÄSKFILÉN RÄTT
    • Korean BBQ och Kött
    • Pizza tillbehör
    • Pizza viner
    • Pizzorna
    • Korean Försnacks
    • Korean smårätter
    • KÖTT OCH KLASSIFICERING
    • KÖTTKVALITET
    • Mamma scan
    • Styckmästarens utvalda nötkött
    • LILLA CHARKSKOLAN
    • MARINAD, GLAZE & RUBS
    • MÖRNING OCH METOD
    • OXFILÉ – SÅ GRILLAR DU
    • PREPPA DITT KÖTT
    • RÖK RÄTT PÅ GRILLEN
    • SVENSK RAPSGRIS
    • SÅ GRILLAR DU ENTRECÔTE
    • Förvara ditt kött

Scan

Våra produkter

  • Chark
  • Kött

Privacy

  • HKScan's integritetsmeddelande

Kontakt

  • Kontakta oss
  • Reklamationer