Våra köttbullar

En riktig klassiker

Scans köttbullar har varit en klassiker på middagsbordet sedan Mamma Scan gjorde entré under 70-talet. Finns det ens någon mer klassisk svensk maträtt än "Swedish meatballs" med potatismos, lingon och pressgurka? Köttbullar kommer i många former och hittas överallt, från korvkiosken till finrestaurangen, som räddaren i nöden, till hyllad paradrätt vid högtider som både midsommar och jul. En sak är säker, vi har alla en relation till våra köttbullar och de är älskade av många.

Scans köttbullar innehåller 100% svenskt kött och vi erbjuder ett brett sortiment från Mamma Scans till "Våra Bästa" och Delikatessköttbullar, stek dem i smör för bästa smak!

Våra produkter

Mamma scans köttbullar

Mamma Scan gjorde entré under 70-talet och tog landet med storm. Klara köttbullar bara att värma eller steka på! Fantastisk!

Läs mer om Mamma Scan
Våra produkter

VÅRA BÄSTA KÖTTBULLAR

Våra bästa köttbullar får sin goda smak av svensk nötbringa, sidfläsk, schalottenlök och en skvätt rödvin. Råvarorna i våra köttbullar är noga utvalda av styckmästare Benny Granqvist för att göra dem extra saftiga och smakrika.  

Läs mer om våra bästa köttbullar