I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker. Grillguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Korvguiden
Mamma scans köttbullar
Mamma Scan gjorde entré under 70-talet och tog landet med storm. Klara köttbullar bara att värma eller steka på! Fantastisk!
Läs mer om Mamma ScanVÅRA BÄSTA KÖTTBULLAR
Våra bästa köttbullar får sin goda smak av svensk nötbringa, sidfläsk, schalottenlök och en skvätt rödvin. Råvarorna i våra köttbullar är noga utvalda av styckmästare Benny Granqvist för att göra dem extra saftiga och smakrika.
Läs mer om våra bästa köttbullar