Köttguiden

Guider & Artiklar

Letar du efter inspiration? Bra, då är du på rätt ställe! Här har vi samlat massa härlig kunskap, inspiration och recept i guider och artiklar. Välkommen till vårt Meatopia! 

Vill du veta allt om köttkunskap eller få massa härlig inspiration om grillning? Här har vi har samlat massa härlig kunskap och inspiration i guider så att du lätt, beroende på tillfälle eller intresseområde, kan botanisera bland vårt härliga innehåll.

kottkunskap hero
Köttguiden

KÖTTKUNSKAP

Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?

FÖRDJUPA DIN KÖTTKUNSKAP
julbord02 darker01
köttguiden

Julguiden

Scan har varit en självklarhet på det svenska julbordet sedan 1899 
– det är vi väldigt stolta över.

Till julguiden
grillguiden hero  darker
KÖTTGUIDEN

GRILLGUIDEN

I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar. Här kan du också ta del av årets stora grilltrender och Scans nya grillprodukter. Allt för att hjälpa dig komma fram till vad du ska grilla idag.

TILL GRILLGUIDEN
Korvinspo03 guiden webb
köttguiden

Stora korvguiden

I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker.

Läs mer
Köttguiden

PÅSKGUIDEN

Äntligen är det påsk och med den kommer vårlammet. Mört kött och oändliga tillagningsmöjligheter. Varför inte bjud in grannarna eller nära och kära på en riktig lammfest?

TILL PÅSKGUIDEN