Vegoprodukter

Vem hade väl kunnat gissa att vårt senaste gäng produkter skulle vara vego! Vi är stolta över att presentera vår vegomat producerad på råvaror från svenska gårdar. Prova våra vegobullar eller någon av våra vegokorvar. Bland våra vegetariska produkter finns något för alla, både till vardag och fest!

Scan Vego samlingsbild 2023

För dig som vill prova något nytt

Våra vegetariska rätter är egentligen precis som alla våra andra produkter, helt bestående av svenska råvaror utav finaste kvalité. För oss var detta något vi inte ville tumma på när vi tog fram våra vegetariska produkter. Resultatet blev något helt nytt i igenkänningsbara former som korv och bullar, producerade av proteinrika åkerbönor och ärtor, smaksatta med raps och svenska örter.


Rätterna hjälper dig laga enkla vegetariska recept som såväl inbitna korv- och köttbulleälskare kommer vilja äta om och om igen. Det bästa är att rätterna går snabbt att tillaga utan att tumma på kvalité och innehåller nyttigt protein från svenska gårdar.

Så oavsett du är flexitarian, lakto-ovo-tarian, stockholmsvegetarian eller karnivor passa på att prova något nytt!

Sortiment

Våra produkter

Maxa vardagsmixen

Med våra vegetariska rätter innehållande mängder av nyttigt och vegetariskt protein och raps kan du laga allt från en härlig fredags taco till en ny spännande vegobulle middag. Våra vegetariska rätter är precis som alla våra produkter, producerade av svenska råvaror. Tillsammans skapar våra vego-produkter och vårt "vanliga" sortiment en perfekt mix för dig som behöver inspiration till middagen så väl på en regnig tisdag som en festlig fredag.

scan vego tvc thumbnail
video

Vegetariska produkter från Scan av svenska råvaror

Har du provat Scans nya Vegoprodukter? Våra vegetariska produkter passar såväl inbitna korv- som köttbulleälskare som kommer vilja äta de om och om igen. Våra vegoprodukter är producerade av proteinrika åkerbönor och ärtor, smaksatta med raps och svenska örter, för att välja Svenskt spelar roll.