Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram... Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker. Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Korvguiden
Färdigskivad julskinka – 2 minuter
För dig som jobbar och står i fram till dan före dopparedan, är detta ett perfekt alternativ. En färdigkokt, griljerad och färdigskivad skinka
– klar på 2 minuter.
Vår skivade julskinka finns både som hel skivad skinka eller som julskinka i smörgåsförpackningar.
Kokt julskinka – 30 minuter
Visst är det en speciell känsla att själv griljera och till sist skiva sin julskinka? Om du tillhör de som tycker att detta är en självklarhet, rekommenderar vi våra olika färdigkokta skinkor
– som du kan tillaga på en halvtimme.
Välj bland till exempel Julskinka Gourmet, Julskinka av Rapsgris eller vår lilla julskinka utan buljong. Och för dig som vill veta exakt var köttet kommer ifrån, rekommenderar vi Regions julskinka.
Rimmad julskinka - 5 timmar
För dig som håller på traditionen och har gott om tid för julstök, finns flera olika varianter av rimmad julskinka. Tillaga från grunden genom att antingen koka eller ugnsbaka.
Välj vår Rimmad Piggham eller Rimmad Lättrökt. Eller njut av vår Gårdsmärkta julskinka där du ser vilken gård skinkan kommer ifrån.
Nyhet!
Hållbarhetsgrisens färdigkokta julskinka än en ugnsbakad och klassisk julskinka med balanserad sälta som är både saftig, mör och mild i smaken. Hållbarhetsgrisen är uppfödd på Halla gård där grisarna bökar och betar i det fria, en skinka med klimatet och djurens bästa som mål.
Läs mer om hållbarhetsgrisenVår gårdsmärkta julskinka har en tydlig adress
Det blir allt viktigare att veta var ditt kött kommer ifrån. Därför är vi väldigt glada att kunna presentera vår Gårdsmärkta julskinka, där du kan ...
Så här tillagar du din julskinka från grunden
Det finns två sätt att tillaga en rimmad julskinka, antingen ugnsbakar du den eller så kokar du den. Så här gör du steg för steg, för att få din...
Hemligheten bakom den perfekta griljeringen
En vacker julskinka kan lyfta vilket julbord som helst. Här tipsar vi om olika griljeringar, från den traditionella sorten till lyx- och...
JULSKINKA HÅLLBARHETSGRIS
Julskinka av svensk Hållbarhetgris. Scans Hållbarhetsgris kommer alltid från Halla Gård i Västergötland. Julskinkan är färdigkokt och tillagas geno...
JULSKINKA GRILJERAD SKIVAD
En härligt god julskinka gjord på svenskt Pigghamkött. Vår julskinka är perfekt för dig som snabbt vill få till julstämningen i hemmet. Den är...
Julskinka lättrökt
Scan rimmade och rökta julskinka är en populär klassiker på julbordet. Denna skinka ska ugnsbakas eller kokas innan griljering. Den är saftig och...
Julskinka griljerad
Perfekt för dig som snabbt vill få till julstämningen i hemmet. Vår goda lilla griljerade skinka av svenskt kött är gjord på rostbit och har en fin...
Julskinka gourmet
En lyxigare julskinka som framtagits med extra omsorg. Den är specialskuren och är utan buljong. Gourmet julskinka är färdigkokt. Genom att du själ...
Ekologisk julskinka
Scans fina ekologiska julskinka tar tillvara på alla skinkans delar. Vi delar skinkan i 4 delar för att få en ca vikt 2 kg per Julskinka. Råvaran ä...
Julskinka skivad
Scan Hel Skivad Julskinka är bara att öppna och njuta. Vår lätthanterade julskinka, gjord på skinka från Pigghamgris, har här både griljerats &...
Julskinka rimmad
En Julskinka att tillaga genom kokning eller ugnsbakning. Med Svensk Rapsgris får du ett saftigt, mört och smakrikt kött. Unik svensk råvara där vå...
Bonden, styckaren & lärlingen
Med bonden, styckaren och lärlingen får du följa med på en resa genom Sverige. Det handlar om djur, om gårdar och passion.
till smaken av sverige