Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram... Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker. Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Korvguiden
Innehåll
INGREDIENSER: Skinka 90%, vatten, salt, druvsocker, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. Av den totala vikten är ca 20 % buljong.
Näringsvärde per 100g
- Energi 600 kJ / 140 kcal
- Fett 5,4 g
- Varav mättat fett 1,9 g
- Kolhydrater 1 g
- Varav sockerarter < 0,5 g
- Protein 22 g
- Salt 2,7 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Artnr: 680887
Vikt: 1 850 g
GTIN: 2320088700004
Produktdata
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C
Tillagning
Öppna förpackningen, häll av buljongen och spara den till dopp i grytan eller som såsbas. Klipp upp nätet och avlägsna. Griljera efter recept på scan.se.