Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram... Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker. Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Korvguiden


Julskinka färdigkokt
Scan Rapsgris, liten Julskinka, är gjord på en unik svensk råvara. Vår Rapsgris föds upp på foder gjort av svensk raps vilket ger en förändring i fettsammansättning. Rapsgris har stor andel omättade och fleromättade fetter. Det ger ett saftigt och mört kött som ger smakrikedom. Vår ca vikt är 2 kg per skinka.
Innehåll
INGREDIENSER: Skinka(90%),vatten,salt,druvsocker, antioxidationsmedel E301,konserveringsmedel E250. Av totala vikten är ca. 20% buljong.
Näringsvärde per 100g
- Energi 450 kJ / 110 kcal
- Fett 3 g
- Varav mättat fett 1 g
- Kolhydrater 1 g
- Varav sockerarter 0,5 g
- Protein 22 g
- Salt 2,7 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Artnr: 683077
Vikt: 1 950 g
GTIN: 2320307700006
Produktdata
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C
Tillagning
Öppna förpackningen, häll av buljong men spara den gärna till dopp i grytan eller som bas i sås. Klipp upp nät och dra av. Griljera efter eget recept eller gå in på scan.se för inspiration.