Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram... Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker. Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Korvguiden
Innehåll
Ingredienser: Svensk nötfärs
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Artnr: 497693
Vikt: 500 g
GTIN: 7300207693009
Produktdata
Ursprungsland: Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Tillagning
Nötfärs 12% går även utmärkt att använda till hamburgare, köttbullar eller pannbiffar, men då nötfärsen är relativt mager rekommenderar vi att du blandar i 30 % fläskfärs. Fläskfärsen är fetare och gör att hamburgaren bättre håller samman. Krydda med en gnutta salt och svartpeppar. Blandar du istället i 20 % kalvfärs får du en näst intill gourmetkänsla. Tänk på att färs alltid ska genomstekas.