Frysta rätter

Upptäck vårt sortiment med smakrika och tidsbesparande frysta rätter, en timesaver i vardagstressen. Snabblagat utan att tumma på kvalitet. Med Scan i frysen hinner du med livets viktiga – från fågelskådning till scrolltummeträning!

Vad gör du med tiden som blir över?

BISTROPYTT

Vår bistropytt är en klassisk pytt i uppgraderad tappning. En skön bistrorätt som flörtar med grosshandlare Rydbergs klassiska anrättning fast på rekordsnabba 15 minuter.

Rätten innehåller rustika och generöst stora bitar av svartpepparkryddad svensk sous-vidad nötbog, smörstekt lök, krispig blancherad svensk potatis och kryddor. Rör ihop en senapskräm med sting, riv pepparrot och skira en äggula och ’Bam!’ - nu har du en rätt som med lätthet skulle kunna serveras på en finare anrättning!

Bistropytt kyckling

Vår bistropytt kyckling är en smakrik och modern pytt i panna för hela familjen.

Rustika och generöst stora bitar av svenskt kycklingkött samsas med svensk potatis, gul morot, palsternacka, lök, röd paprika och kryddor. Servera Scans Bistropytt Kyckling med grönsallad och en frisk tsatsiki med citrus och mynta, och du har en skön bistrorätt på rekordsnabba 15 minuter.

Rebus01 1

MED SCAN I FRYSEN
HINNER DU LIVETS VIKTIGA.

BRA MAT FRÅN SVERIGE SPELAR ROLL.

Svensk Schnitzel

Smaka våra panerade och smakfullt kryddade schnitzlar gjorda på svenskt griskött.

Fräs på schnitzeln i en het panna i rikligt med smör tills den får en fin gyllene stekyta. Servera på ett klassiskt svenskt vis med kapris och citron eller som streetfood med het jalapeño, green tabasco dip och dirty fries.

Sortiment

Våra produkter


fran sverige scan logo darkBG

Alltid 100% svenskt kött såklart

Ett starkt mervärde och en given parameter i allt vi gör.
Dessutom är våra färdigrätter alltid märkta med Från Sverige-symbolen


* Rubiks Cube® används med tillstånd från Rubiks Brand Ltd www.rubiks.com