CARPE FREEZING DIEM

Frysta rätter

Nu lanserar vi på Scan ett helt nytt sortiment med smakrika och tidsbesparande frysta rätter, en timesaver i vardagstressen. Snabblagat utan att tumma på kvalitet. Med Scan i frysen hinner du med livets viktiga – från fågelskådning till scrolltummeträning!

BISTROPYTT

Vår bistropytt är en klassisk pytt i uppgraderad tappning. En skön bistrorätt som flörtar med grosshandlare Rydbergs klassiska anrättning fast på rekordsnabba 15 minuter.

Rätten innehåller rustika och generöst stora bitar av svartpepparkryddad svensk sous-vidad nötbog, smörstekt lök, krispig blancherad svensk potatis och kryddor. Rör ihop en senapskräm med sting, riv pepparrot och skira en äggula och ’Bam!’ - nu har du en rätt som med lätthet skulle kunna serveras på en finare anrättning!

Rebus animation05

Bistropytt kyckling

Vår bistropytt kyckling är en smakrik och modern pytt i panna för hela familjen.

Rustika och generöst stora bitar av svenskt kycklingkött samsas med svensk potatis, gul morot, palsternacka, lök, röd paprika och kryddor. Servera Scans Bistropytt Kyckling med grönsallad och en frisk tsatsiki med citrus och mynta, och du har en skön bistrorätt på rekordsnabba 15 minuter.

Rebus01 1
Carpe freezing diem

MED SCAN I FRYSEN
HINNER DU LIVETS VIKTIGA.

BRA MAT FRÅN SVERIGE SPELAR ROLL.

SALSICCIAFÄRS

Italiensk comfort food men på svenska! Grymt smaskig och mångsidig salsicciakryddad fläskfärs direkt från våra svenska gårdar. Lika god i pastasåsen som på pizzan.

Salsicciafärsen är finmald och lösfryst svensk fläskfärs. Den passar perfekt i pastasåsen, gratängen, pajen, eller som topping på pizzan. Färsen är färdigkryddad med bland annat rosmarin, vitlök och fänkål. Italienskt på mindre än 15 min! Prego!

Vad gör du med tiden som blir över?


fran sverige scan logo darkBG

Alltid 100% svenskt kött såklart

Ett starkt mervärde och en given parameter i allt vi gör.
Dessutom är våra färdigrätter alltid märkta med Från Sverige-symbolen


HÅLL I HATTEN! SNART LANSERAR VI FLER SPÄNNANDE FRYSTA RÄTTER!

* Rubiks Cube® används med tillstånd från Rubiks Brand Ltd www.rubiks.com