Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram. Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden


Styckmästarens Fransyska
Art nr: 497491
Scan Styckmästarens Utvalda stek av Fransyska är specialstyckad där vår styckmästare Benny Granqvist valt den bästa biten av nötfransyskan. Mörad i minst 18 dagar och är extra fint putsad. Utvald stek av Fransyska är mör och smakrik och passar utmärkt som en söndagsstek eller lövbiff. Alltid svenskt kött från svenska gårdar.
Innehåll
Ingredienser: Fransyska av Svenskt Nötkött
Näringsvärde per 100g
- Energi 580 kJ / 135 kcal
- Fett 5 g
- Varav mättat fett 2,5 g
- Kolhydrater 0 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 23 g
- Salt 0,2 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 497491
Vikt: 1 912 g
GTIN: 2320019600007
Ursprung: Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Bra att veta
Fransyskan är en stor, rund detalj från nötdjurets rygg- och magparti. Fransyskan består av fyra olika muskler och kan styckas ner anatomiskt eller delas rakt av till mindre stekar. I butik hittar du sällan hel fransyska eftersom det är en ganska stor detalj. Oftast är den då delad i mindre bitar.
