Kotlett m ben - Scan
Kotlett m ben
Scan

Kotlett m ben

Art nr: 490034

Scan Kotlett med ben skivas och paketeras i ett vakuumtråg. Det ger lång hållbarhet och tydlig exponering av varje skiva.

Med benet kvar får köttet en mustig smak. Ta gärna tillvara på smakerna i stekpannan genom att använda skyn till en god sås.

  • Kött från Sverige

Innehåll

INGREDIENSER: Kotlett med ben av svenskt griskött.

Näringsvärde per 100g

  • Energi 560 kJ / 130 kcal
  • Fett 6 g
  • Varav mättat fett 2,6 g
  • Kolhydrater 0 g
  • Varav sockerarter 0 g
  • Protein 20 g
  • Salt 0,2 g

Allergener

  • Gluten Nej
  • Mjölk Nej
  • Soja Nej
  • Ägg Nej
  • Lupin Nej
  • Senap Nej
  • Sesamfrön Nej
  • Selleri Nej
  • Fisk Nej

Produktfakta

Artnr: 490034

Vikt: 1 200 g

GTIN: 2320003400002

Fött, uppfött, slaktat och styckat i Sverige

Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C

Köp nu

COOP

Tillagning

Stek i panna, först på hög värme och sänk sedan ngt och ös med smör & olja. Det går även fint att ge en stekyta för att sedan låta gå klart i ugnen. För välstekt, ta ut/upp köttet vid +68 grader och låt vila i ca 5 min innan servering.

Bra att veta

Kotlettraden sitter längs grisens rygg mellan karré och rostbiff. Kotletten är en mångsidig detalj som kan styckas med eller utan ben. Utskuren och renputsad kallas kotletten också för fläskhare eller ytterfilé. Ytterfilén är ofta delad på längden för att ge en mer filélik form.

Kotlettrad