Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden


Karré
Art nr: 493131
Scan karré, Stek i smör och olja eller grilla med rub och glaze. Karrén är rik på fett och tål lite högre värme. Kör gärna till 70 grader.
Innehåll
INGREDIENSER: Benfri karré av svenskt fläskkött
Näringsvärde per 100g
- Energi 717 kJ / 171 kcal
- Fett 11 g
- Varav mättat fett 4,8 g
- Kolhydrater 0 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 18 g
- Salt 0,2 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 493131
Vikt: 300 g
GTIN: 7300203194005
Fött, uppfött, slaktat och styckat i Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Bra att veta
Fläskkarrén sitter på främre delen av grisen, mellan huvud och kotlettrad. Karrén är en mångsidig detalj som säljs både hel och i skivor, med eller utan ben.
