Nya produkter

Grillprodukter

 

 

VAD SKA DU GRILLA IDAG?

Svårt att veta vad du ska grilla ikväll? Här ger vi dig en rejäl dos grillinspiration till både den bekväma vardagsgrillaren och den exklusiva njutningssökaren. Kombinera gärna kött från olika kategorier för helt nya matupplevelser

MARINERADE NYHETER

Årets marinerade grillnyheter är Plankskuren ryggbiff som vi valt att krydda med chipotle och örter samt mustiga kryddor som höjer den goda nötsmaken, Djupmarinerade karréskivor med smak av lime och mynta, Lammentrecote som är marinerat och ytkryddat med ramslök och citron, samt Grillbacon med smak av chili och ingefära.

 

FLINTASTEK MED RAMSLÖK, HAVSSALT OCH VITLÖK

Utöver vårt mycket uppskattade original släpper Scan varje år en ny smak inför grillsäsongen.

Årets nyhet är Flintastek med smak av ramslök, havssalt och vitlök. Traditionella grillsmaker i kombination med den fräscha ramslöken kommer garanterat tilltala alla i familjen. Den passar lika bra till familjens sommarmiddag som till den stora festbuffén.

 

 

KORVAR PÅ GRILLEN

Varför inte upptäcka dina nya korvfavoriter nu när det är grilltider? Oavsett vilken korv du lägger på grillen är en sak säker: En korv från Scan innehåller enbart svenskt kött.

Årets nyheter är Green Chorizo med smak av grön jalapeño samt Deli Grillkorv med 80 % kötthalt.

 

KLASSIKER PÅ GRILLEN

Satsa på ett säkert kort med våra mest älskade grillklassiker - Flintastek, Nötskivor och Grillskivor. Traditionellt, enkelt och så gott!

SPETT - NY SMAK FÖR VARJE TUGGA

Våra grillspett är perfekt för buffén, den lätta sommarlunchen eller picknicken. Kombinera spett av olika djurslag för smak och variation i ätupplevelsen, eller hitta din favorit!

Mixa eller välj mellan våra Lammspett med smak av timjan och rosmarin, Nötspett med tellicherrypeppar och Pigghamspett med mild anchochili.