Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram... Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker. Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Korvguiden
MARINERADE NYHETER
Årets marinerade grillnyheter är Plankskuren ryggbiff som vi valt att krydda med chipotle och örter samt mustiga kryddor som höjer den goda nötsmaken, Djupmarinerade karréskivor med smak av lime och mynta, Lammentrecote som är marinerat och ytkryddat med ramslök och citron, samt Grillbacon med smak av chili och ingefära.
FLINTASTEK MED RAMSLÖK, HAVSSALT OCH VITLÖK
Utöver vårt mycket uppskattade original släpper Scan varje år en ny smak inför grillsäsongen.
Årets nyhet är Flintastek med smak av ramslök, havssalt och vitlök. Traditionella grillsmaker i kombination med den fräscha ramslöken kommer garanterat tilltala alla i familjen. Den passar lika bra till familjens sommarmiddag som till den stora festbuffén.
KLASSIKER PÅ GRILLEN
Satsa på ett säkert kort med våra mest älskade grillklassiker - Flintastek, Nötskivor och Grillskivor. Traditionellt, enkelt och så gott!
SPETT - NY SMAK FÖR VARJE TUGGA
Våra grillspett är perfekt för buffén, den lätta sommarlunchen eller picknicken. Kombinera spett av olika djurslag för smak och variation i ätupplevelsen, eller hitta din favorit!
Mixa eller välj mellan våra Lammspett med smak av timjan och rosmarin, Nötspett med tellicherrypeppar och Pigghamspett med mild anchochili.
Flintastek Tandoori - årets smak
Scan svenska grillklassiker från 70-talet. 2020 års smak är en het men balanserad smak av grön chili (jalaneno) och en sötma från lönnsirap....