Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram... Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker. Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Korvguiden
Innehåll
Ingredienser: Svensk ytterfilé av gris (88%), vatten, salt, vinäger, druvsocker, kryddextrakt, vegetabilisk fiber.
Näringsvärde per 100g
- Energi 490 kJ / 120 kcal
- Fett 4,2 g
- Varav mättat fett 1,8 g
- Kolhydrater 1,4 g
- Varav sockerarter 1,4 g
- Protein 18 g
- Salt 1,2 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Artnr: 663186
Vikt: 1 000 g
GTIN: 2320321600009
Produktdata
Ursprungsland: Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Tillagning
Stek/grilla på hög värme för att försegla ytan och få fin färg. Sänk värmen och låt gå färdig långsamt till att den nått 65-70 grader.