I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker. Grillguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Korvguiden
Innehåll
INGREDIENSER: Svensk skinka (skinkbitar 95%), salt, druvsocker,glukossirap, antioxidationsmedel E301, stabiliseringsmedel E451, rökarom, konserveringsmedel E250.
Näringsvärde per 100g
- Energi 460 kJ / 110 kcal
- Fett 3 g
- Varav mättat fett 1,5 g
- Kolhydrater 2 g
- Varav sockerarter 1 g
- Protein 19 g
- Salt 2,8 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Artnr: 670827
Vikt: 100 g
GTIN: 7300200287007
Produktdata
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C