Schnitzel à la saltimbocca

Schnitzel à la saltimbocca

För 4 personer
Ingredienser
  • 4 Scan Piggham stekfärdiga schnitzlar
  • 1 msk smör
  • 4 färska salviablad
  • 4-8 skivor Scan Piggham rökt skinka

Spenat

  • 250 g fryst bladspenat
  • 1 msk smör
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 tsk salt
  • 2 krm peppar
  • 2 dl lätt crème fraiche
Gör så här Stek schnitzlarna i hälften av smöret i en stekpanna på medelvärme ca 4 min per sida. Sätt fast ett salviablad med tandpetare på skinkskivorna. Bryn dem hastigt på båda sidor i resten av smöret. Fräs spenaten i smör i en kastrull. Smaksätt med vitlök, salt och peppar. Blanda i crème fraiche och koka upp. Lägg skinkan med salvia ovanpå schnitzeln. Servera schnitzeln med pasta eller ris, spenat, citron och en sallad med tomat, oliv och rucola.