Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Nötskivor
Art nr: 665777
För att du snabbt och lätt ska lyckas med din grillmåltid har vi skivat köttet till en lagom tjock grillskiva och kryddat. Sedan 2017 har vi ändrat till ett nytt recept på marinaden, utan soja och gluten, även på våra nötskivor så att flera ska kunna njuta av den goda smaken. Våra nötskivor är färdig att läggas på grillen.
Innehåll
INGREDIENSER: Svensk bog av nöt (90%), vatten, salt, paprika, glykossirap, socker, svartpeppar, lök, chilipeppar, vitlök, cayennepeppar, arom, kryddextrakt (paprika, svartpeppar), antioxidationsmedel (E325; E331), konserveringsmedel (E262).
Näringsvärde per 100g
- Energi 500 kJ / 120 kcal
- Fett 4,1 g
- Varav mättat fett 2 g
- Kolhydrater 1,2 g
- Varav sockerarter 0,5 g
- Protein 19 g
- Salt 1,6 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 665777
Vikt: 810 g
GTIN: 2320577700003
Ursprungsland: Sverige
Förvaring: FÖRVARING & HÅLLBARHET: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Tillagning
Torka av överflödig krydda. Grilla över glöd/medelvärme på gasol. Skivorna tar ca 4 min per sida att grilla. Vänd skivorna några gånger under grillning. Låt vila en stund innan servering. Recept finns på www.scan.se.