Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram... Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker. Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Korvguiden
Innehåll
INGREDIENSER: Svenskt nöt- och griskött (48%), vatten, fett från gris, potatismjöl, salt, lök, kryddor, kryddextrakt, antioxidationsmedel E300, konserveringsmedel E250.
Näringsvärde per 100g
- Energi 1 050 kJ / 260 kcal
- Fett 23 g
- Varav mättat fett 10 g
- Kolhydrater 6 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 8 g
- Salt 2,1 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Artnr: 646646
Vikt: 300 g
GTIN: 7300206987000
Produktdata
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C
Tillagning
Skala och skiva korven. Koka upp vatten med salt, kryddpeppar, lagerblad och skivad gul lök. Lägg i korvskivorna och sjud i ca 10 min. Alternativt: Lägg korven med plasten på i sjudande vatten i ca 15 minuter. Dra av skinnet och servera i skivor.