Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
- 2 Scan kokt julkorv à 300 g
- 4 msk senap
- 1 msk flytande honung
- 1 krm mald kryddpeppar
- ½ dl ströbröd
Dra av skinnet från korvarna, skiva och lägg dem på ett ugnssäkert fat. Blanda senap, honung och kryddpeppar och bred det på korven. Strö över ströbröd och gratinera korven 15 min. Servera med potatismos, senap och rödkål.