Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram... Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker. Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Korvguiden
Innehåll
Ingredienser: Svensk grislever (35%), fett fläsk, MJÖLK, potatismjöl, GRÄDDE (4%), socker,salt, MJÖLKprotein, lök, druvsocker, kryddor, antioxidationsmedel E300, aromer, konserveringsmedel E250.
Näringsvärde per 100g
- Energi 1 250 kJ / 300 kcal
- Fett 24 g
- Varav mättat fett 9 g
- Kolhydrater 8 g
- Varav sockerarter 3 g
- Protein 12 g
- Salt 1,8 g
Allergener
- Gluten Nej
- Laktos Nej
- Mjölk Ja
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Ärtprotein Nej
- Senap Nej
Teknisk data
Artnr: 643146
Vikt: 200 g
GTIN: 7300201481008
Produktdata
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C