Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram. Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden


NÖTBOG BIT
Art nr: 497420
Nötbog från Scan är ett kött av högsta kvalitet och kommer alltid från Svenska gårdar. Tack vare förpackningen blir köttet mörare och godare ju närmare bäst-före-datum du tillagar det. Bogen är en stor muskel som sitter mellan skulderbladet och frambenet. Bog är magert kött och passar bra till gryta, stek eller grytstek. Det sägs också att bogen är den bästa detaljen till råbiff.
Innehåll
Ingredienser: Nötbog av svenskt nötkött
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 497420
Vikt: 1 036 g
GTIN: 2320479900006
Ursprungsland: Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Bra att veta
Bogen är en stor muskel som sitter mellan skulderbladet och frambenet. Bog är magert kött och passar bra till gryta, stek eller grytstek. Bogen passar särskilt bra till riktiga långkok som porterstek, sjömansbiff eller tjälknöl. Det sägs också att bogen är den bästa detaljen till råbiff. Bog med ben kallas också för märgpipa och ibland kallas även urbenad bog för ”benfri märgpipa”.
