Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden


Karré m ben
Art nr: 493031
Scan Karré med ben skivas och paketeras i vakuum tråg. Vårt tråg ger lång hållbarhet och tydlig exponering av varje skiva.
Att steka karré med ben ger en mustighet och stor smak. Marmoreringen i detaljen gör att det alltid blir mört och saftigt.
Innehåll
INGREDIENSER: Karré med ben av svenskt griskött.
Näringsvärde per 100g
- Energi 700 kJ / 170 kcal
- Fett 11 g
- Varav mättat fett 4,8 g
- Kolhydrater 0 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 18 g
- Salt 0,1 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 493031
Vikt: 1 200 g
GTIN: 2320303300002
Fött, uppfött, slaktat och styckat i Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Tillagning
Stek i panna, först på hög värme och sänk sedan ngt och ös med smör & olja. Det går även fint att ge en stekyta för att sedan låta gå klart i ugnen. För välstekt, ta ut/upp köttet vid +68 grader och låt vila i ca 5 min innan servering.
Bra att veta
Fläskkarrén sitter på främre delen av grisen, mellan huvud och kotlettrad. Karrén är en mångsidig detalj som säljs både hel och i skivor, med eller utan ben.
