Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Revben Knäckta
Art nr: 491904
Njut av Scans möra och saftiga Revben. Klassiskt knäckta ben som bidrar med mustighet till det välmarmorerade köttet. Helstek i ugn på låg värme och länge för bästa resultat. Kryddning? Denna detalj kan du variera på ett otaliga sätt, med allt från julens smaker till rökig BBQ. Låt vila innan delning och servering för bevarad saftighet.
Innehåll
INGREDIENSER: Revbensspjäll av svenskt fläskkött.
Näringsvärde per 100g
- Energi 800 kJ / 190 kcal
- Fett 14 g
- Varav mättat fett 5,9 g
- Kolhydrater 0 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 18 g
- Salt 0,1 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 491904
Vikt: 1 000 g
GTIN: 2320192900000
Fött, uppfött, slaktat och styckat i Sverige
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Tillagning
Sätt igång ugnen på 175 grader. Torka av köttet med hushållspapper. Krydda med din favoritmix, gnid in. Lägg ditt Revben i en ugnsfast form och ställ in i ugnen. Helstek tills innertemperaturen är 85 grader. Ta ut och låt vila i minst 5 min innan du skär upp i bitar och serverar.


