Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden


Utvald Kalvrostbiff
Art nr: 491735
Scan Utvalda kalvrostbiff av mellankalv är mörade 14 dagar innan skivning och packning. Framtagna i 20 mm tjocka skivor för att banka ut till schnitzel, det ger bästa matupplevelsen.
Innehåll
INGREDIENSER: Svensk kalvrostbiff
Näringsvärde per 100g
- Energi 450 kJ / 110 kcal
- Fett 3,1 g
- Varav mättat fett 1,2 g
- Kolhydrater 0 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 20 g
- Salt 0,1 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 491735
Vikt: 220 g
GTIN: 2320762700009
URSPRUNG: Sverige. Fött, uppfött, slaktat och styckat i Sverige.
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Tillagning
Banka ut skivan av rostbiff så tunn du vill ha den. Gör en panering och skapa en perfekt kalvschnitzel. Servera gärna med klassiska tillbehör så som sardell och kapris.