Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
- 200 g Scan Piggham fläskfilé
- ½ tsk salt
- 1 krm svartpeppar
- 1 kruka färsk salvia
- 1 förp Scan Lufttorkad skinka à 100 g
- 1 dl köttbuljong
- 1 rödlök
RISOTTO
- 1 dl avorioris
- 1½ msk smör
- 1 dl torrt vitt vin el matlagningsvin
- 1 dl grönsaksbuljong
- ½ dl nyriven parmesanost
- 2 krm salt
- 1 krm vitpeppar
TILL GARNERING
- parmesanost
- ruccolasallad