Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram. Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Innehåll
INGREDIENSER: Svenskt fläskkött, salt, kryddor (fänkål 1,6%, svartpeppar, grönpeppar), druvsocker, antioxidationsmedel (E300), konserveringsmedel (E250), järnoxid (E172). Till 100 g färdig vara har 135g kött använts.
Näringsvärde per 100g
- Energi 1 500 kJ / 360 kcal
- Fett 30 g
- Varav mättat fett 12 g
- Kolhydrater 0,5 g
- Varav sockerarter 0 g
- Protein 22 g
- Salt 3,7 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Artnr: 630889
Vikt: 2 000 g
GTIN: 2320088900008
Produktdata
Svensk köttråvara
Förvaring: FÖRVARING & HÅLLBARHET: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C
Tillagning
Skivas tunt, ca 0,8 mm