Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram... Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker. Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Korvguiden
Innehåll
INGREDIENSER: Svensk ytterfilé av gris (91%), vatten, salt, kryddor (peppar, vitlök, paprika, lök, libbsticka, palsternacka),glukossirap, antioxidationsmedel E325;E331, konserveringsmedel E262.
Näringsvärde per 100g
- Energi 530 kJ / 130 kcal
- Fett 5,5 g
- Varav mättat fett 1,8 g
- Kolhydrater 1 g
- Varav sockerarter < 0,5 g
- Protein 18 g
- Salt 1,6 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Artnr: 667278
Vikt: 800 g
GTIN: 2320131600008
Produktdata
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +4°C
Tillagning
Grilla köttet över grå glöd eller medelvärme på gasolgrill i ca 20 minuter eller tills innertemperaturen är 68 grader. Låt köttet vila innan det skärs upp.