Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram. Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
Innehåll
INGREDIENSER: Svenskt nöt- och griskött (60%), vatten, fett från gris, potatismjöl, salt, druvsocker, kryddor, kryddextrakt (bl. a. cayennepeppar, muskot), lök, antioxidationsmedel E300, konserveringsmedel E250, rökarom framställd av lönn och ek. FETTHALT: 22%. FETTHALT: 22%.
Näringsvärde per 100g
- Energi 1 050 kJ / 260 kcal
- Fett 22 g
- Varav mättat fett 9,5 g
- Kolhydrater 5 g
- Varav sockerarter < 0,1 g
- Protein 10 g
- Salt 1,9 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Artnr: 621367
Vikt: 550 g
GTIN: 7300202690003
Produktdata
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C
Tillagning
Stek skivor i stekpanna i lite matfett på medelvärme ca 2½ min. Vänd korven under stekningen. Lägg ut skivorna på en tallrik. Värm i mikro 700W ca 1 min. Låt vila någon minut innan servering så värmen fördelar sig.