I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker. Grillguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Korvguiden
Innehåll
INGREDIENSER: Svenskt gris- och nötkött (61%)*, vatten, fett från gris*, potatismjöl, salt, lök, kryddor, kryddextrakt, antioxidationsmedel E326: E300, konserveringsmedel E261:E250, kollagentarm, rökarom. *Ursprung: Sverige
Näringsvärde per 100g
- Energi 1 100 kJ / 260 kcal
- Fett 23 g
- Varav mättat fett 9 g
- Kolhydrater 4 g
- Varav sockerarter < 0,5 g
- Protein 10 g
- Salt 1,9 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Artnr: 607246
Vikt: 600 g
GTIN: 7300207276004
Produktdata
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C
Tillagning
Stek i stekpanna i lite matfett på medelvärme ca 8 min. Skaka pannan då och då. Värm i mikro 850W ca 3-4 min. Låt vila någon minut innan servering så värmen fördelar sig.