Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
- 2 pkt Scan Källarrökt skinka à 100 g
- ½ gurka
- 2 avokado
- 2 blodapelsiner
- ca 2 dl örter tex vattenkrasse persilja
- och basilika
VINÄGRETT
- 1 msk saft av citron
- ½ finhackad röd chilifrukt
- 2 msk olivolja
2. Skala gurka och avocado och skär dem i skivor. Skala apelsinerna med en vass kniv ända intill fruktköttet. Skär apelsinerna i skivor. Varva gurka, avokado och apelsin på tallrikar.
3. Skeda över vinägretten. Fördela skinkan på tallrikarna och garnera med lite kryddgrönt.