Frukostkorv choucroutte med fläsklägg kummin

Frukostkorv choucroutte med fläsklägg kummin

Koka För 4 personer
Ingredienser
  • 4 st Scan frukostkorvar
  • ½ Scan Piggham fläsklägg ca 450 g kokt
  • 1 dl hönsbuljong (går bra med tärning)
  • 50 g smör osaltat
  • 1 dl torrt vitt vin
  • 1 tsk hel kummin
  • 1 huvud spetskål strimlat
  • 1 msk hackad persilja
  • 1 morot skuren i tärningar
  • 1 tsk hackad timjan
  • 1 syrligt äpple fintärnat
Gör så här Skiva korven och skär läggen i små bitar. Koka upp buljong, smör, vin och kummin. Smaksätt med salt och vitpeppar. Tillsätt kål och morot, koka under lock ca 5 minuter. Värm korven i buljongen och avsluta med örterna. Lägg upp på tallrikarna och strö äppeltärningarna över.