Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
- 2 förp Scan Chorizo
- 1 msk smör
Sultanens skattkammarris
- 4 port kokt basmatiris
- 1 tsk råsocker
- 1 msk gurkmeja eller 1 pkt saffran (0.5 g)
- 1 dl torkad frukt t ex aprikoser och russin
Raita
- 2 dl matyoghurt
- 2 tsk torkad mynta
- 1 krm salt