Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
- 2 st Pinza
- 1 paket Scan Coppa
- 300 g kantareller
- 1 msk smör
- 1 dl grädde
- 1 msk citronjuice
- 1 dl gräddfil
- 1 vitlöksklyfta
- 100 g riven ost
- 1 kruka dill
Blanda gräddfil med riven vitlök.
Toppa pinzan med gräddfil och baka av i 5min på 250g. Ta ut pinzan och toppa med kantareller, coppa, riven ost och gratinera i 5min till fin färg. Dela pinzan i bitar och toppa med nyplockad dill.