Pinza med krämiga kantareller och Coppa
Pinza med krämiga kantareller och Coppa

Pinza med krämiga kantareller och Coppa

Lyxig pinza med krämiga kantareller, Coppa och örter - en smakrik höstfavorit som kombinerar italiensk elegans med svensk skogsmagi. Perfekt till middag eller mingel!

För 4 personer
Ingredienser
  • 2 st Pinza
  • 1 paket Scan Coppa
  • 300 g kantareller
  • 1 msk smör
  • 1 dl grädde
  • 1 msk citronjuice
  • 1 dl gräddfil
  • 1 vitlöksklyfta
  • 100 g riven ost
  • 1 kruka dill
Gör så här Ansa och stek kantareller i smör, kantarellerna ska knäppa när dom är klara. Tillsätt grädde, citonjuice och smaka av med salt.

Blanda gräddfil med riven vitlök.

Toppa pinzan med gräddfil och baka av i 5min på 250g. Ta ut pinzan och toppa med kantareller, coppa, riven ost och gratinera i 5min till fin färg. Dela pinzan i bitar och toppa med nyplockad dill.