Vegobullar med timjanrostade rotfrukter och getostkräm

Vegobullar med timjanrostade rotfrukter och getostkräm

Ungssteka För 4 personer
Ingredienser
  • 1 pkt Scan vegobullar
  • 1/2 dl rostade solrosfrön
  • 60 g spenat

Rostade rotfrukter

  • 4 st morot
  • 4 st rödbeta
  • 500 g potatis
  • 1,5 msk timjan
  • 3 msk olivolja
  • Salt och peppar

Getostkräm

  • 2 dl creme-fraiche
  • 100 g getost, smulad
  • 1 msk honung
  • Några droppar citronsaft
  • Salt och peppar
Gör så här 1. Sätt ugnen på 225 grader. Skala och dela rotfrukterna i mindre bitar. Blanda med olja, timjan, salt och peppar. Lägg allt på en plåt och rosta i ugnen i ca 30 min.

2. Blanda ihop getostkrämen.

3. Stek vegobullarna i en stekpanna i lite olja tills dom fått fin färg. Blanda rotfrukterna med spenaten och toppa med solrosfrön.