Entrecotekorv med chilibea och grillade tomater

Entrecotekorv med chilibea och grillade tomater

Korvmakarnas Entrecotekorv gör alla middagar både godare och lyxigare. I det här korv receptet har vi gjort vår godaste kombination någonsin med chilibea, haricots verts, grillade tomater och Entrecotekorv i bröd.

För 4 personer
Ingredienser
  • 2 pkt Korvmakarna Entrecotekorv
  • 200 g Bearnaisesås, vi rekommenderar den med chili i
  • 1 st Rödlök
  • 300 g Haricots verts, färska eller frysta
  • 2 klyftor vitlök
  • 250 g småtomater
  • 4 st stora korvbröd
Gör så här Stek eller grilla korvarna. Fräs Haricots verts med lite vitlök. Stek rödlöken så den blir krispig. Grilla eller ugnsrostade tomaterna.

Lägg bönor i korvbrödet. Fyll på med korv och toppa med krispig rödlök, chili-bea & grillade tomater.