Stroganoff med Vego Middagskorv

Stroganoff med Vego Middagskorv

Ingredienser
  • 500 g Scan Vego Middagskorv, strimlad
  • 2 msk Olja
  • 1 st Gul lök, skivad
  • 1 klyfta Vitlök, hackad
  • 3 msk Tomatpuré
  • 1 msk Dijonsenap
  • 2,5 dl Grädde
  • 1 dl Vegetarisk buljong
  • salt och svartpeppar
  • Persilja, hackad
Gör så här Hetta upp panna/kastrull med olja och bryn Vego Falu strimlor så de får färg. Lägg i lök och vitlök och stek med i 2-3 minuter under omrörning. Tillsätt tomatpuré, senap, grädde och buljong, koka upp och smaka av med salt och peppar.

Servera med lite persilja på toppen och ex. ris, pasta, potatis, bulghur och saltgurka på sidan.