Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram. Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden

- 550 g Falukorv deli
- 1 gul lök
- 2 msk smör
- 2 msk tomatpuré
- 400 g passerade tomater
- 1,5 dl matlagningsgrädde
- Salt och peppar
- 4 portioner havreris eller annat ris
Tillsätt tomatpurén och fräs med ett par minuter. Tillsätt passerade tomater och matlagningsgrädde. Låt sjuda ihop ca 10 min. Smaka av med salt och peppar.
Servera med havreris och grönsaker.