THE NEW YORKER

THE NEW YORKER

Grilla För 6 personer
Ingredienser
  • 1 paket Scan Pork Roast Burger
  • 2 st roscofflökar
  • 2 st pickles
  • 3 st avokado
  • 6 ägg
  • 2 dl majonnäs
  • 1 tsk valfri hot sauce (chililsås)
  • 6 st hamburgerbröd, brioche
  • salt, nymald svartpeppar
Gör så här 1. Grilla burgarna, det går lika bra i stekpanna och grillpanna som på stekbord. För snygga grillränder, stek på en riktigt varm grill och avrunda över indirekt värme (ca 6 minuter beroende på temperatur). Skär ett litet snitt i en av burgarna och se så att de är klara.

2. Skala och skiva löken och stek i smör tills den blir mjuk och smöret är lätt brynt. Tärna ner pickles och blanda. Smaka eventuellt av med svartpeppar och salt. Ställ åt sidan i rumstemperatur.

3. Kärna ur avokadon och mosa den lätt med en gaffel tills den är "chunky". Krydda med en gnutta salt och peppar.

4. Stek äggen snabbt: Obs - äggulorna ska vara superkrämiga så att de flyter ut när man skär i dem.

5. Blanda majonnäsen med hot sauce och smaka av med salt och nymalen svartpeppar.

MONTERING:
1. Rosta båda bröden snabbt på ovan- och undersidan i torr panna eller på grillgallret så att de blir krispiga och gyllene.

2. Lägg en klick av den smaksatta majonnäsen på botten-brödet. Lägg på den mosade avokadon och sedan burgaren. Fortsätt med lök/picklestoppingen, ägget och avsluta med locket. Done, just go brunchin.