Pizza Bianco med salsicciafärs

Pizza Bianco med salsicciafärs

För 4 personer
Ingredienser
  • 25 gram jäst
  • 2,5 dl ljummet vatten
  • 2 msk olivolja
  • 0,5 tsk salt
  • 6 dl vetemjöl
  • 2-3 paket mozzarella, grovriven i bitar
  • 3-4 dl Scan Salsicciafärs
  • Ca 25 trattkantareller eller annan svamp
  • 1 silverlök i skivor
  • Olivolja
  • Färsk timjan
Gör så här 1. Smula jästen i en bunke. Tillsätt vatten, olja, salt och mjöl.

2. Arbeta till en smidig deg. Låt jäsa övertäckt ca 30 minuter. Sätt ugnen på 225 grader.

3. Stjälp upp degen på bakplåtspapper och kavla ut. Lägg på toppingen. Grädda i mitten av ugnen i ca 15 minuter.