Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden
- 1 st Scan Gammeldags enrisröktkorv
- 100 g rotselleri
- 1 st äpplen, gärna Granny Smith
- 25 g soltorkade tomater
- 1/2 dl crème fraiche
- 3/4 dl majonnäs
- 1 tsk dijonsenap
- 1 msk hackad persilja
- 2 msk grovhackade pistaschnötter
- salt och peppar
2. Kärna ur äpplet och skär i strimlor med skalet kvar.
3. Strimla tomaterna.
4. Blanda ihop crème fraiche, majonnäs, senap, persilja
och smaka av med salt och peppar. Vänd ner rotselleri,
äpple och tomater.
5. Skär korven i skivor och servera med Waldorfsalladen