I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker. Grillguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Korvguiden

Saffransdoftande Korvstroganoffish med persiskt ris
- 400g Scan Faluish
- 1 st stor gul lök, fintärnad
- ½ påse saffran
- 1 msk koncentrerad kycklingfond
- 2 dl grädde
- 1 dl crème fraiche
- 1 st zucchini
- 1 näve skållade mandlar, rostade
- 1 näve finhackad persilja
- Några droppar citronsaft
- Olivolja
- Salt & peppar
Persiskt ris
- 2 dl basmatiris
- 2 msk smör
- 1 dl naturell yoghurt
- ½ påse saffran
- 1 näve pistagenötter, grovhackade
- 1 näve torkade röda bär, exempelvis Zereshk
- salt