Falukorv med potatis- & blomkålssallad

Falukorv med potatis- & blomkålssallad

För 4 personer
Ingredienser
  • 550 g Scan Deli Falukorv
  • ½ blomkålshuvud
  • 600 g potatis
  • 1 påse babyspenat ca 100 g
  • 1 msk pressad citronsaft
  • 3 msk olivolja
  • salt och peppar
  • ev 1 dl crème fraiche saffran & tomat
Gör så här Dela blomkålen i mindre bukettter. Borsta eller skala potatisen och koka den i lättsaltat vatten. Låt blomkålen koka med de sista 5-10 min. Häll av vattnet. Låt potatis och blomkål svalna. Blanda med spenaten. Vispa ihop citronsaft och olivolja. Smaka av med salt och peppar. Häll dressingen över potatissalladen och blanda runt försiktigt. Stek falukorven i stekpanna eller grilla. Servera falukorven med potatissalladen och en klick crème fraiche.