Teriyakibiff

Teriyakibiff

Steka För 4 personer
Ingredienser
  • 4 Scan Gourmet ryggbiff ca 600 g
  • 1 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm grovmald svartpeppar
  • 2 tsk sesamfrön
  • 1 dl teriyakisås

Wasabinudlar

  • 250 g äggnudlar
  • 1 påse wokgrönsaker 400 g
  • 1 tsk olja
  • 1-2 tsk wasabipasta
Gör så här Låt köttet ligga framme i rumstemperatur ca 10 min. Tillaga nudlarna enligt förpackningens anvisning. Häll av vattnet och låt nudlarna rinna av. Stek nudlarna tillsammans med wokgrönsakerna i olja i en stor stekpanna. Rör ut wasabin med 1 msk vatten och häll över nudlarna. Blanda noga. Torka av biffarna med hushållspapper. Stek dem i smör i en stekpanna ca 2 min per sida. Stek två biffar i taget. Salta och peppra och strö över sesamfrön. Skär upp biffen i sneda skivor. Servera biffen med teriyakisåsen och nudelblandningen.