Smaka_Korvmakarna-White-png.png

Smaka på Korvmakarna

I mer än hundra år har vi arbetat med att göra riktigt bra korv. Många hängivna korvmakare har fört kunskaperna vidare och idag är det just den samlade erfarenheten som gör våra korvar så goda.


Välkommen att smaka på Korvmakarna!

scan smoke korvmakarna

Ur röken in i dimman

Oavsett om man ansvarar för en perfekt köttblandning, finputsar rökningen, utforskar nya smaksättningar eller hanterar våra noga utvalda ingredienser, är varje del lika viktig.

KRYDDA & KRYDDA MER!

Våra kryddiga korvar är vi extra stolta över, för här gäller det att ta i lite extra. Extra mycket smak, och extra varma kryddor. Rökt paprika, heta chilis och vitlök med massor av sting. En het chorizo på grillen är njutning att ta på allvar. Våra asiatiskt kryddade kompisar har väldigt spännande kombinationer som passar perfekt i en wok eller vietnamesiskt glasnudelsallad med mynta, koriander & pressad lime!

scan smoke korvmakarna

Klart som korvspad

Fint in - fint ut. Du kan inte trolla med råvaror. Och med korv är det ännu svårare. För att få till riktigt bra korv måste man ha riktigt bra råvaror, och vi på Korvmakarna älskar fina råvaror. Och så har det varit i alla tider som vi gjort korv, ja, i lite mer än hundra år. Som vår nya korv med äkta cheddar. Ingen fejkad ost-arom här inte.

Smaka på samarbete

Juniorkocklandslaget tar korven dit de kommer

Tillsammans med Juniorkocklandslaget har vi gjort ett par underbara goda korvar med nya spännande smaksättningar. Skönt att se den nya generationens svenska kockar ta ett fräscht grepp på korvmakartraditionerna!

Grillkorv Cheddar Jalapeno

En elegant korv med bitar av krämig svensk cheddarost och mild jalapeño. Framtagen av Scans hängivna korvmakare i samarbete med svenska...