I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker. Grillguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Korvguiden
Innehåll
INGREDIENSER: Svensk skinka (92%)*, salt, druvsocker, rökarom, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250. *Ursprung: Sverige Av den totala vikten är ca 12 % buljong.
Näringsvärde per 100g
- Energi 600 kJ / 140 kcal
- Fett 5,4 g
- Varav mättat fett 1,9 g
- Kolhydrater 1 g
- Varav sockerarter < 0,5 g
- Protein 22 g
- Salt 2,7 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Artnr: 723687
Vikt: 1 675 g
GTIN: 2320368700007
Produktdata
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C
Tillagning
Griljera: Sätt ugnen på 200°C. Blanda ägg och senap. Pensla blandningen på skinkan. Sikta över ströbröd. Griljera skinkan i ugnen ca 15 min eller tills skinkan har fått fin färg. Sätt i hela kryddnejlikor som garnering när skinkan svalnat något. Du kan enkelt variera smaken på din griljering, se något av våra recept.