Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram... Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker. Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Korvguiden


Julskinka färdigkokt
Scan Rapsgris, mellanstor Julskinka, är gjord på en unik råvara. Våra Rapsgrisar har fått svensk raps i fodret vilket ger en förändrad fettsammansättning i köttet. Scan Rapsgris har hög andel omättat och fleromättat fett, det ger ett saftigt och mört kött. Saftigheten gör att Scan rapsgris blir väldigt smakrik. Alla våra produkter är tillverkade av kött från djur på svenska gårdar.
Innehåll
INGREDIENSER: Skinka (90%), vatten, salt, druvsocker, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250 Av den totala vikten är ca 20 % buljong.
Näringsvärde per 100g
- Energi 450 kJ / 110 kcal
- Fett 3 g
- Varav mättat fett 1 g
- Kolhydrater 1 g
- Varav sockerarter 0,5 g
- Protein 22 g
- Salt 2,7 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Artnr: 683089
Vikt: 2 933 g
GTIN: 2320309100002
Produktdata
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C
Tillagning
öppna förpackningen och häll av buljongen, spara gärna till dopp i grytan eller till bas till sås. Klipp upp nätet och dra av. Griljera efter eget recept eller följ vårt recept på scan.se.