Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram. Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden


Basturökt Gourmetskinka
Art nr: 677789
En traditionell skinka som varmröks med omsorg för en tydlig och klassisk rökig karaktär. Skinkan har fin struktur av god kvalitet. En saftig och mör skinka som ger extra stora och fina skivor.
Innehåll
INGREDIENSER: Skinka 91% (helmuskel), vatten, salt, glukossirap, stabiliseringsmedel E451, druvsocker, antioxidationsmedel E301, konserveringsmedel E250, rökextrakt framställt av lönn och ek.
Näringsvärde per 100g
- Energi 450 kJ / 110 kcal
- Fett 4 g
- Varav mättat fett 0,5 g
- Kolhydrater 1 g
- Varav sockerarter 0,8 g
- Protein 17 g
- Salt 2,4 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Nej
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 677789
Vikt: 3 000 g
GTIN: 2320778900004
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C