Med vår mångåriga kunskap hjälper vi till i stöket och ser till så att den där varma julkänslan verkligen kommer fram.
Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén?
Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning?
I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Julguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Grillguiden


Läckökorv
Art nr: 632089
En riktig klassiker och stor favorit i de svenska hushållen. Lika populär under hela året som smörgåspålägg som till julbordet i december. Den kallröks långsamt på gammeldags vis över alspån för att mogna fram en fin röksmak.
Innehåll
INGREDIENSER: Gris- och nötkött (73%), fett från gris, salt, potatisflingor, socker, MJÖLKPULVER, druvsocker, MJÖLKPROTEIN, kryddextrakt (svartpeppar), konserveringsmedel E250, antioxidationsmedel E300. Korvskinnet ej ätbart.
Näringsvärde per 100g
- Energi 1 700 kJ / 400 kcal
- Fett 38 g
- Varav mättat fett 16 g
- Kolhydrater 5 g
- Varav sockerarter 4 g
- Protein 10 g
- Salt 3,7 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Ja
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Produktfakta
Artnr: 632089
Vikt: 1 400 g
GTIN: 2320261800002
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C