I denna grillguide delar vi med oss av våra erfarenheter, kunskaper och handfasta tips om hur du grillar kött, röker kött, preppar och marinerar... Vad är det för skillnad på tuffa och ädla detaljer? Hur får du till den perfekta rosafärgade insidan på oxfilén? Hur påverkas köttkvalitén av uppfödningen? Vad händer när kött möras och vad innebär egentligen torrsaltning? I alla kök över hela världen spelar korven en viktig roll. Därför finns det en så stor variation, så många varianter och smaker. Grillguiden
Tid- & temperaturguiden
Köttkunskap
Korvguiden
Innehåll
INGREDIENSER: Gris- och nötkött (73%), fett från gris, salt, potatisflingor, socker, MJÖLKPULVER, druvsocker,MJÖLKPROTEIN, kryddextrakt (svartpeppar),konserveringsmedel E250, antioxidationsmedel E300. Korvskinnet ej ätbart.
Näringsvärde per 100g
- Energi 1 700 kJ / 400 kcal
- Fett 38 g
- Varav mättat fett 16 g
- Kolhydrater 5 g
- Varav sockerarter 4 g
- Protein 10 g
- Salt 3,7 g
Allergener
- Gluten Nej
- Mjölk Ja
- Soja Nej
- Ägg Nej
- Lupin Nej
- Senap Nej
- Sesamfrön Nej
- Selleri Nej
- Fisk Nej
Teknisk data
Artnr: 632089
Vikt: 1 400 g
GTIN: 2320261800002
Produktdata
Svensk köttråvara
Förvaring: KYLVARA: FÖRVARAS VID HÖGST +8°C